Vårens parfyme rotasjon

Akkurat nå har jeg fire fine dufter i vårens parfyme rotasjon.


Juicy Couture – Juicy Couture

Den første duften i Juicy Couture serien beskrives av mange som en gjemt tuberose skatt, og den er helt forskjellig fra de etterfølgende Juicy parfymene i serien. Jeg er helt betatt av tuberose, og det skal mye til for at en tuberose parfyme er feil for min nese. Her er notene blandet sammen med vannmelon og karamel – noe som kanskje høres spesielt ut, men jeg synes de fungerer veldig fint sammen. Jeg har noen spesielle minner fra denne parfymen som gjør at lukten minner meg svært mye om kjølige vårkvelder, sitte ved peisen og spise lapper med rømme og brunost. Og drikke flere glass med vin og kysse.

Neroli & Orchidee – L’Occitane

Denne er en fin, liten retro blanding. Den minner meg om gode, gamle Orchidee fra Yves Rocher – en parfyme som jeg luktet på masse da jeg vokste opp. En liten spray av denne gjør at jeg føler meg veldig hjemme, nesten hvor som helst. Den blir nesten som om den er en diskret, komfortabel og moderne versjon av Orchidee. Og så er det en passende jobb duft.

Green Tea Honeysuckle – Elizabeth Arden


This image has an empty alt attribute; its file name is 46848830894_7184fe4a25_c.jpg

I år hoppet jeg på Green Tea- bølgen. Nesten hvert år kommer Elizabeth Arden, eid av Revlon, med en ny variant av den deilige Green Tea Scent. Green Tea Revitalize var min første parfyme i serien, den er forfriskende på en boblende måte, og et passende valg for sen vinter eller tidlig vår etter min mening. Honeysuckle kunne vært den yngste søsteren i serien. Den er forfriskende søt og litt umoden, før den fordamper til noe rundt og rent. Jeg kjøpte parfymen uten å teste den, men som forventet, var den en parfyme som passet veldig godt til huden min.

Quatre En Rose – Boucheron

For meg føltes det litt juks å starte med denne parfymen så tidlig i sesongen.

Men jeg klarte ikke å holde meg unna! Quatre En Rose er parfymen jeg liker å plukke opp når jeg føler en lengsel etter sommer. Kandiserte solbær med roser er kanskje ikke så orginalt, men Quatre er likevel nydelig sammensatt. Venninna mi sier den lukter litt «slutty», og jeg kan være enig i at den er både sexy og selvsikker, men ikke på en billig måte. Den kan minne litt om Armani – Si, men den er ikke så overdøvende og søt.

Jeg er ikke stor fan av å favorisere parfymer. Forskjellig parfymer fungerer til forskjellige humør, vær, tid på døgnet osv. Jeg veldig glad for at jeg har en samling med ulike dufter som kan passe til flere anledninger. Når det er sagt så har min Juicy Couture flaske på 30 ml, blitt mer enn halvert og den var ny i mars! Den har gitt meg en følelse av å være feminin, sensuell og faktisk ganske koselig. En følelse som får meg rolig hver gang jeg sprayer den på, og det er nok grunnen til at jeg har brukt den så mye.

Hvis du prøver den, hadde det vært gøy å høre om du også trekker på smilebåndet når du lukter på den og får lyst til å holde flasken intill nesen lengst mulig. Det må jo virkelig være tegnet på at man har funnet yndlingsduften. Eller?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *