En fin fredag

Jeg blir alltid så inspirert av Glamourbibliotekarens glamorøse fredager.

Det står stil av at hun har blogget i over ti år. Selv har jeg fulgt med siden 2011. Hun liker å gi fredagene sine et lite preg av glamour, og igjennom årene har hun samlet en liten gruppe med oss følgere hvor vi deler hva som gjør fredagene våre ekstra spesielle. (Nå hadde hun en liten blogg pause for ikke lenge tilbake, og da ble jeg nervøs for om hun ikke kom tilbake. Jeg er jo så glad i innleggene hennes!)

Det skal jo ikke mye til for å føle seg ekstra bra på en fredag. Det kan jo bare være det å ta på seg favoritt-blusen, eller drikke te litt ekstra lenge om morgenen eller noe annet fint. Det løfter jo stemningen litt ekstra å for eksempel pynte seg, eller ta seg tid til å faktisk nyte morgentimene. Det er noe jeg alltid ønsker å gjøre oftere, men ikke tar meg tid til i en hektisk hverdag. Det var i en podkast om meditasjon at jeg lærte at man jo ideelt sett skal ta med seg sin mindfulle sinnstilstand utenfor meditasjonen også. Jeg synes man kan dra en fin parallell til de glamorøse fredagene, da man tar seg mer tid og oppmerksomhet for å starte dagen på en god måte.

Akkurat denne fredagen er ekstra spesiell for meg. Jeg har åpnet en ny duft – Fleur de Pecher – en syrlig, fruktig og frisk komposisjon av Karl Lagerfeld. Jeg hadde spart den litt for å ha noe å glede meg. Sammen med en kopp med cappuccino på jobb og en akkurat passe arbeidsmengde – så har man en fullkommen fredag for min del.

Selfier får jeg nok ikke til hver fredag, men det er gøy med en, en gang i blant.

Også er det noe annet som gjør fredagen min ekstra stas. I kveld får jeg besøk av min faste gjest fra London. Og denne gang kommer han for å bli i hele mai! Jeg har forberedt noen bursdagsgaver og skal lage en ekstra god middag med en gang jeg kommer hjem.

Vi kommer nok til å gå litt på hverandre i den måneden han skal være på besøk hos meg, da jeg tross alt bor på en knøttliten hybel. Men samtidige blir det fint å ha ham her litt lenger enn en langhelg, som er det jeg vanligvis pleier.

Ønsker alle en fin fredag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *