Bruktfunn nr. 1

Vevd veske

Monti Belli

Pris: 169 kr

Tilstand: Pent og godt brukt

Denne lille vesken som jeg fant på Fretex i påsken blir nok lett en favoritt.

Den er svært godt brukt, men fortsatt i helt fin stand og jeg lett se for meg at dette kan bli min yndlingsveske til sommeren. Den har en perfekt størrelse, spesielt når jeg trenger noe som kan romme kamera, mobil, lommebok sammen med en lett cardigan.

Jeg synes det er vanskelig å rettferdiggjøre å kjøpe helt nye plagg og tilbehør, når man stadig blir gjort bevisst på både de miljømessige effektene, i tillegg hvordan mennesker blir grovt utnyttet i produksjonen. Jeg kan ikke si at føler meg helt uskyldig med alle de parfymene jeg eier, samt elektronikken jeg stadig kjøper i jobbsammenheng. Men det er noen fristelser som er mindre sterke for min del, og mote er nok en av dem. Jeg har heldigvis vært flink til å velge plagg og tilbehør som jeg føler meg fornøyd med lenge og som holder seg pent lenge.

Selvfølgelig hadde det nok vært bedre å venne seg til å kjøpe minst mulig, uansett. Det er nok fortsatt ofte slik at jeg kjøper parfymer på impuls og i litt for store flasker en det som passer forbruket mitt. Så må jeg nok bli bedre på å undersøke mer etiske parfyme alternativer. Jeg tar gjerne imot tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *