Nytt kapittel

I dag er min første dag som freelance designer. Nå har jeg gjort unna eposter, laget to-do lister og ført regnskap. Jeg tar meg små pauser underveis og nyter denne fine blomsterbuketten som var en avskjedsgave fra mine gamle kollegaer. Jeg kjenner på meg at det ikke skal lenge til før jeg kommer til å savne mine fine kollegaer.

This image has an empty alt attribute; its file name is DSC_5165-1024x684.jpg

Jeg har jobbet som fast ansatt i fem år. Det å jobbe helt for meg selv, som freelancer, er som å starte med helt blanke ark.

Det er godt mulig at jobben min ikke blir så forskjellig, men jeg er spent på hvordan freelance livet blir. Aller mest håper jeg på å få satt av tid til egne prosjekter. Jeg har lenge sett for meg kurs jeg kunne ha tatt, eller kunst jeg kunne ha startet på hvis jeg bare hadde fått mer tid. Nå får jeg kanskje endelig tid til å realisere noe av det.

Når jeg likevel innser at jeg nå står helt alene om å få oppdrag, så får jeg litt panikk. Men så minner jeg meg selv på at dette nok skal gå bra bare jeg kommer ordentlig i gang. Jeg har jo både fått erfaringer, mange dyktige kollegaer jeg kan spørre og mye mer kunnskap nå enn da jeg startet å jobbe.

Jeg håper jo bare på mer av den utviklingen fremover!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *